ISPARTA / MERKEZ - Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu

(246)242 66 60
Adres
AYAZMANA MAH. 233 CAD. YAHYA KEMAL BEYATLI ORTAOKULU BLOK NO: 48/1 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / ISPARTA
Vizyon
Milli kültürünü ve değerlerini kendi dili ile yaratan, çevresine karşı duyarlı, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşan, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul kültürüne sahip olmak.
Misyon
Çağdaş eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak tüm öğrenci ve velilerimizin Türkçeyi doğru ve güzel kullanan, Türk kültürünü tanıyan, tanıtan ve yaşatan bireyler olmalarını sağlamak; okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli ve demokratik bir ortamda nitelikli eğitim vermektir.
Başarılar
1- 2014/2015 Eğitim-Öğretim yılı Polis haftasında Öğrencimiz Sibel TOPAL "Polisim" adlı şiiriyle il . olmuştur. 2- 2014/2015 Eğitim-Öğretim yılı okullar arası çocuk oyunları yarışmasında il 2. olmuştur. 3- 2015/2016 Eğitim-Öğretim yılı okullar arası halkoyunları yarışması geleneksel düzenlemesiz alanda il 1. olmuştur. 4- 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Su elçileriyiz, suyun bekçileriyiz" konulu resin yarışmasında 3/C sınıfı öğrencimiz Ecrin AKGÜL il birincisi olmuştur.
Merkezi Sistem (DoğalGaz)
Halk otobüsleri ile her yarım saatte bir il merkezine gidilebilmektedir.
Yerleşim Yeri
Ayazmana mahallesinde yer almakta olup, Ayazmana mesireliğine 750 m civarındadır.
Merkez İlçede olan okulumuz Mili Eğitim Müdürlüğü binasına 3 km uzaklıktadır.
385 Öğrencimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
-Sınıflar arası müsabakalar -İl düzeyinde yapılan satranç müsabakalarına katılım. -İl düzeyinde yapılan halk oyunları yarışmalarına katılım. -Atletizm, masa tenisi ve hentbol çalışmaları.
Proje Çalışmaları
1-Hayalimizdeki okul 2-Afetlere karşı bilinçli olma 3-Benim Annem Canım Annem 4-Kan bağışı yap, hayat ol 5-Bilgi-kültür yarışması 6-Değerler Eğitimi 7-Işıldayan Davranışlar, Işıldayan Sınıflar 8-Veli Gurur Mektubu